woensdag 29 september 2010

En weg zijn we!

Hey Allemaal!


We staan op het punt te vertrekken richting Zambia voor ons avontuur! Als alles goed gaat (en er beslist niet weer plots een of andere vluchtleider om te beginnen staken...) landen we morgenvroeg (donderdag) om 6.20 in Lusaka, waarna we vrijdag de bus zullen nemen richting Kasama, een reis van nog eens 12 tot 14 uur.
Hopelijk kunnen we in Kasama ook regelmatig iets posten op deze blog (als het internet een beetje meewerkt) zodat jullie allemaal op de hoogte kunnen blijven van wat we daar allemaal doen!
We wensen iedereen verder een heel fijn jaar, ik denk dat dat bij ons zeker wel zal lukken, en dan zien we ons weer volgend jaar rond deze tijd! :)


Heel veel groetjes,


Mathijs en Hanne

1 opmerking:

  1. Ooh zo spannend allemaal! Hanne, k vind het echt superjammer dat ik je niet meer heb gezien voor jullie vertrek, maar dat halen we binnen een jaar dan wel dubbel in! Ik ben er in elk geval zeker van dat je dan heel veel te vertellen gaat hebben over een fantastisch jaar! Maak er een fantastische ervaring van! En hopelijk nog vaak tot hoors op deze blog! x Marijke

    BeantwoordenVerwijderen