donderdag 19 augustus 2010

Welkom !

Hey allemaal,

Ons Zambia - avontuur komt stilaan dichterbij... 29 september is het zover en vertrekken we met ons twee richting Kasama om er voor een jaar te gaan werken in een schooltje voor doven en slechthorende kinderen/jongeren.
Op deze blog kunnen jullie onze avonturen volgen. We zullen ons best doen om er  - als het internet ginder af en toe wil mee werken :) - geregeld wat nieuwtjes, ervaringen, vorderingen, ... op te zetten en jullie zo op de hoogte te houden!

we kijken er alvast heel erg hard naar uit!

Hanne en Mathijs

1 opmerking:

  1. Hanne & Mathijs,
    Samen met jullie beiden kijken ook wij ontzettend uit naar dit avontuur, zij het met gemengde gevoelens.
    Belangrijk is dat jullie overtuigd zijn en blijven van de keuze om jullie een jaar lang in te zetten als vrijwilligers in deze school in Kasama ! Het zal allemaal héél anders zijn, maar het zal ook een ervaring zijn die jullie meenemen in jullie verdere leven !
    We wensen jullie een flinke dosis enthousiasme om er dag in dag uit iets moois van te maken, een grote portie optimisme om in alles het goede te zien, een karrevracht vol humor om te relativeren, heel veel warmte om te delen met anderen en voldoende moed en kracht om aan alles het hoofd te bieden.
    Geluk wensen we jullie ook in alle opzichten. Vergeet nooit dat geluk niet bestendig is, het bestaat uit momenten. De kunst is die momenten zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, tot ze een lijn gaan vormen. Helemaal mogelijk is dat niet, maar jullie kunnen het nastreven !
    Daarom een kleine raad :
    'Ga nooit slapen met de gedachte dat iets onmogelijk is,
    jullie zouden kunnen wakker worden van het lawaai dat een ander maakt die met de uitvoering bezig is !'

    Heel veel succes en voldoening !!!
    Dikke knuffel,
    mama en papa Zutendaal

    BeantwoordenVerwijderen